מה לעשות אם האייפון לא נטען: מדריך לפתרון מיידי

האייפון שלך מסרב לטעון? 7 דברים שאפשר לנסות!

כולנו היינו שם – הטלפון שלנו, האייפון היקר והאהוב עלינו, פשוט החליט "להתנפק" ולסרב להסתנכרן עם המטען. פעמים רבות, זה קורה בדיוק כשאתם מתכוונים לצאת מהבית, ולא בדיוק כשיש לכם זמן פנוי לצלול אל מתחת לשולחן לחפש בעיות. אז מה עושים? הנה כמה טיפים מצחיקים, קלים, ואולי אפילו פתרונות שיגרמו לכם לצחוק על המצב, ולא על הקטסטרופה!

1. האם יש לך מטען? או שפשוט שכחת את זה?

לפעמים, אנחנו שוכחים את הדברים הכי פשוטים. לפני שאתה מחפש פתרונות מתקדמים, בדוק אם הכנסתי את המטען! מורכב? נכון? ואם כבר מדברים על מטענים…

בדוק את הכבל!

  • האם הכבל קרוע או מרוסק?
  • האם הכבל עבר תחת כיסאות או נדנדות?
  • האם יש לכלוך או חומרים זרים על השקע?

חיים של כבל טעינה הם לא קלים, והם לעיתים יכולים להיות קורבנות של "ההוא שמען לשחק עם הכבל" (כן, זה יכול להיות גם הבן שלך). אם כבל הטעינה נראה כואב, פשוט החלף אותו בכבל חדש!

2. זו הבעיה או תוספת הרעב של האייפון?

מישהו פעם אמר לך שהאייפון שלך יכול להיות גם "רעב" ולא סובלני "שמתחבר לאוכל"? כשתתקרב אליו, תרגיש שלא כדאי לו להטעין, ושתוביל אותו לספק אספקת חשמל. הסיבה עשויה להיות תקלות פנימיות, ואם כן, כל מה שאתה יכול לעשות זה לנסות להתקשר לשירות הלקוחות (ולקוות שדברו על זה בשפה שאתה מבין).

שאלות נפוצות

  • מה לעשות אם האייפון שלי לא מזהה את המטען? – תבדוק את השקע, ייתכן שיש שם משהו לא בסדר.
  • איך יודעים אם הבעיה במטען או באייפון? – תנסה מטען אחר על אותו אייפון.

3. האם עשית "הרפיה" לאייפון?

לפעמים, כדאי פשוט לתת לאייפון שלך רגע לשאול "מה קורה כאן?", פשוט תחבר אותו ותן לו כמה דקות (או שעות). "הרפיה" של המכשיר יכולה לעזור לו להבין את הסיטואציה. זה במקרה שמישהו אמר שיש כאלה שמתאהבים אחרי שעתיים של שיחה!

חיים קח עם האייפון שלך

  • לא לזרוק אותו! זה לא עוזר.
  • אל תשתמש בו בזמן טעינה!

4. מה עם עדכון התוכנה? כן, זה קורה

אם האייפון שלך חוסם אותך, יכול להיות שהוא זקוק לעדכון תוכנה. בדוק מה קורה ברגעים אלו כאשר אתה יודע שהכל צריך להיות מעודכן. פשוט ייתכן שהאייפון שלך מתנגד לרעיונות חדשים!

איך לרענן את המכשיר?

  • בדוק הגדרות > כללי > עדכון תוכנה.
  • עדכון תמיד יכול לעזור, למרות סיכון קל של 'לשבור אותו' (אל תדאג, זה לא קורה לתמיד).

5. ניקוי השקע, כי פעם אחת זה לא יספיק

האם יש שאריות של קפה, אבק או שמתמש ההורים לא הדליקו את האור כששיחקו? בהחלט יכול להיות שהשקע מלא בלכלוך וסיכה, ואם כך – הזמן לנשום חזק ולגרד את שאריות החיים של המכשיר.

איך לנקות את השקע?

קח מברשת שיניים רכה (כמובן שהצבע לא משנה) והתחיל בניקיון השקע. תזכור, אם תשבור את הטלפון – זה אולי לא ייראה טוב ברשתות החברתיות.

6. שאילתה כזאת, אולי זה סוד?

תדע, חבר שלא מרוצה מהעבודה שלו? יכול להיות שגם האייפון שלך מרגיש אותו דבר. לפעמים, תצטרך פשוט כמו שהחברים שלך (לא לדבר על עצמך) – לבדוק את מצב הרוח של האייפון שלך. האם הוא זקוק לאהבה? חתונה? פשוט תשאל אותו!

7. טכנאי, הטלפן!

אם כלום לא עובד, אולי הגיע הזמן שנמציא מישהו מקצועי שצמוד לאייפון שלך. מקצוען שמדבר את השפה שלו, יכול להציל אותך מלהיות בקושי טכנולוגי.

מתי לפנות לטכנאי?

  • אם כל מה שניסית לא עבד.
  • אם יש שברים בפנים – גם הם סוד!

נעשה מסיבת העדכון עם הרעיון, ועכשיו הגיע הזמן להסביר איך להימנע מבעיות בעתיד. יסודות הטיפול בטלפון יכולים לשנות לך את הבוקר ואת הדרך שלך לארוחת בוקר!

נכון שעל הדרך היה כיף לדבר על האייפון שלך וכמה כללים מצחיקים אפשר להעלות עליהם את ההרגשה שלך לגבי הבעיה. בסופו של עניין, לפעמים האייפון שלנו מדבר גם כשאנחנו עושים זאת לו, והוא רק רוצה לדעת איך לקרוא את המצב שלכם. אז שיהיה לך שיעור קל להגיד למכשיר שלך: "היי, אני כאן כדי לטפל בך!"